El Grup promotor per la Candidatura Unitària Republicana i Sobiranista a Mataró a les eleccions Municipals del 2019, porta a hores d’ara recollides més de 1.000 signatures de ciutadans de Mataró, que donen suport a la proposta unitària. En la darrera reunió de la Junta promotora, el grup ha acordat portar al carrer la recollida de signatures, per així poder explicar ciutadà per ciutadà l’abast de la proposta, que es farà cada dissabte a partir d’aquesta setmana de les 18,00 hores fins a les 20,30 hores a la cruïlla Plaça Santa Anna amb la Riera.

Així mateix en els pròxims dies s’iniciarà una ronda de contactes amb partits i entitats sobiranistes, antics caps de llista a les eleccions municipals i diverses entitats ciutadanes – com la federació d’associacions de veïns, entitats culturals, sindicats i gremis -, per a donar a conèixer i escoltar les seves propostes i opinions i fent-los arribar el perquè entenem que ens cal a tots una candidatura unitària de tot el sobiranisme:

1. Si el sobiranisme no és la força més votada, només es podria aconseguir una l’alcaldia republicana si un dels partits sobiranistes obtingués majoria absoluta i això en cap cas està garantit. Per tant, el risc que els partits del 155 puguin assolir l’alcaldia és ara molt elevat i seria especialment perillós el desplegament de les seves polítiques en matèria de convivència, llibertats ciutadanes, seguretat, cultura, educació i política lingüística.

2. Per avançar en el camí de la constitució de la República cal que els principals Ajuntaments del país comptin amb governs que ajudin a implementar els resultats del referèndum de l’1-O i les polítiques republicanes que se’n deriven.

3. Tenir un posicionament comú, suposa tenir l’oportunitat de treballar per un projecte de ciutat participatiu que reflecteixi la voluntat col·lectiva.

4. La unitat és la garantia per a regenerar un moviment ciutadà ampli, transversal i potent, que asseguri un canvi a favor d’un major benestars pel conjunt de mataronins i mataronines.

La voluntat del poble expressada reiteradament aquests anys en totes les eleccions, manifestacions i particularment, l’1 d’octubre i el 21 de novembre passat ha estat inequívoca: unitat i progrés per a la plena sobirania nacional. Els ciutadans de Mataró i les seves institucions, no s’hi poden mantenir al marge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s